Nederlands  English  German  

HRC-parts info

Welkom bij HRC-parts.nl

De shop voor largescale onroad, offroad en Formule 1 auto's, Abbate Racing and G4z power engines, onderdelen en aanverwante artikelen.

Largescale auto's in de schaal 1:5 of 1:6 zijn radiografisch bestuurbare modelauto's. De auto's zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er de toerwagen en Formule 1 uitvoeringen, waarmee op speciale asfalt circuits geraced kan worden. En zijn er uitvoeringen waarmee op zand of gras en in paarden maneges wedstrijden gereden worden. Alle autos worden aangedreven door een 23 tot wel 29cc 2 tact brandstofmotor welke normale loodvrije benzine met 2-takt olie voor de smering gebruiken. De auto's zijn uitgerust met echte oliegevulde schokdempers, mechanische of hydraulische remmen en veelal opgebouwd uit hoogwaardig vliegtuigaluminium, carbon, en titanium. Allemaal producten uit de echte racerij. Snelheden kunnen dan ook oplopen tot wel 80Km / uur.

Ultimate modelracing parts wil niets anders zeggen dan dat er topproducten aangeboden en geleverd worden. Deze kunnen via deze webshop online besteld worden, waarna de orders na betaling zelfs tot wereldwijd verzonden worden. Uiteraard is de ondersteuning op de diverse circuits (track support) in Nederland een belangrijk onderdeel van HRC-Parts. Hier zijn ook alle onderdelen direct verkrijgbaar. Ook is het mogelijk bestelde delen naar het circuit mee te brengen. Bekijk de wedstrijdkalender voor meer informatie.

HRC parts is dealer van onderstaande merken. Mocht u echter een artikel missen in de webshop of op zoek zijn naar een speciaal onderdeel of service, neem dan contact met ons op.

HARM Racing Abbate Mielke Modelltechnik Mecatech
G4z Power SCS M2 Engineering Dito Dito Bodies Tourex
PMT tyres GRP Lightscale T2M
GB-S-TEC Roadies EDS HR-Creations
Robitronic Bergonzoni Samba FG Modellsport
Lightscale