Verzenden & retourneren

Verzenden
Voor alle bestellingen die onder basispakket tot 10 kg vallen betaalt u € 8.00 verzendkosten. Tevens kunt u kiezen voor de aflevering van uw pakket bij een PostNL of DPD servicepunt. Orders met een bestelwaarde van meer dan € 100,= worden binnen Nederland gratis verzonden!

Tevens is er de mogelijkheid om kleine bestellingen, (tot 1,0 kg, max afm: 38 x 26,5 x 3,2cm) in een luchtkussen envelop a € 3,50 te verzenden. Hiervoor is geen track & trace mogelijk!

Zelf afhalen
Natuurlijk kunt u uw bestelling ophalen in de HRC-Parts store in Deventer, of tijdens een race waar wij aanwezig zijn. Dit kan in overleg; bel of schrijf een e-mail om een afspraak te maken. 

 

Retourneren
We willen dat u tevreden bent met uw aankoop, maar we weten dat er zich soms problemen kunnen voordoen. (Waar gewerkt wordt, kunnen immers fouten gemaakt worden) We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat problemen zo snel en efficiënt mogelijk opgelost worden. 

Je hebt 14 dagen vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen om deze volledig, of een deel ervan, terug te sturen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn, in de originele verpakking en in dezelfde staat waarin u het heeft ontvangen.

Neem altijd telefonisch, per E-mail of chat contact met ons op voordat u besluit uw bestelling (of een deel ervan) te maken om alle verdere mogelijkheden en details te bespreken.

 

Retouradres:
HRC-Parts
David Wijnveldtweg 15
7425 AC Deventer

HRC-Parts zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. 

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling wordt de aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij gebruik van iDEAL) hebben wij tevens een bankrekeningnummer nodig. 


Reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 3 dagen aan u terugbetaald.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »