Essential Resources @ HRC-Parts!

Mecatech schokdempers ontluchten

Mecatech schokdempers ontluchten

Om jou auto optimaal te laten presteren kun je natuurlijk niet zonder goed werkende schokdempers. Deze werken pas optimaal als er géén lucht in de schokdempers zit. Dus wanneer je merkt dat er toch lucht in je dempers zit, of als je andere demper-olie wilt gebruiken en een stappenplan zoekt hoe je je schokdempers moet bijvullen en ontluchten: hier is jouw gedetailleerde handleiding.

European Championship 2018

European Championship 2018

Het EFRA Largescale European Championship dit jaar zal worden gehouden in Tourlaville Frankrijk van 9 tot 14 juli 2018.
HRC-Parts zal aanwezig zijn tijdens dit grote jaarlijkse evenement. Gedurende deze periode wordt de orderverwerking uitgesteld tot vlak na het evenement. Vragen en opmerkingen (e-mail) worden behandeld zoals normaal.

New dealer for RS5 Racing: HRC-Parts

  • Geplaatst op
  • Door Marco
  • Geplaatst in RS5 dealer
  • 0
New dealer for RS5 Racing: HRC-Parts

Vanwege verschillende klantaanvragen en natuurlijk door de goede resultaten tijdens het IFMAR Wereldkampioenschap in Argentinië in 2017, waar Santiago Meirinhos de titel wist te winnen met de XT2017-auto, terwijl Craig Orman met dezelfde auto op de 3e positie op het podium eindigde besloten we in de laatste maanden van 2017 contact op te nemen RS5 Racing om erachter te komen dat ze graag hun producten verkocht zouden zien worden door een serieuze partner.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »