HRC-Parts - the next chapter

HRC-Parts - the next chapter

Het is begin 2016 en het gaat goed met de webshop van HRC-Parts. Meer en meer klanten kunnen ons vinden en vertrouwen op onze service en betrouwbaarheid. Maar toch denken we dat er een grote ruimte voor verbetering is.

Er is behoefte aan een moderne webwinkel met meer functionaliteit voor mobiele apparaten. Maar de huidige winkelsoftware zelf moest ook worden bijgewerkt om een ​​betrouwbaar en gebruikersvriendelijk systeem te behouden.
 

 

Het was natuurlijk een soort logische stap om dezelfde open source software te gebruiken en alle ontwikkelingen en veranderingen zelf intern uit te voeren. We zijn voortvarend van start gegaan, maar vanwege de hoge eisen, en midden "in het het race-seizoen", was de vooruitgang niet zoals we eigenlijk graag zouden willen zien.

 

Na verschillende "pogingen" om het af te krijgen, was het al in het voorjaar van 2017 dat we besloten om naar een ander platform te verhuizen. Geen  "open source" meer maar een professionele organisatie met een professionele oplossing. Goed ondersteund en met veel nieuwe moderne functies: We hebben HRC-Parts in een Lightspeed E-commerce oplossing opgebouwd!

 

Tijdens dit proces hebben we ons verdiept, veel gelezen, geleerd en ge-bestudeerd op het gebied van klantbehoeften, de "look and feel" van een webwinkel en de klantvriendelijkheid. We hebben gekeken naar categorieën, filters, bundels en "check-out" oplossingen. Eigenlijk is het een compleet herbouwde winkel maar natuurlijk met alle "vertrouwde" merken als voorheen. Ontelbare uren werk zijn erin gestopt, de grootste klus is nu gedaan, maar we zijn ons ervan bewust dat er nog steeds veel werk aan de 'winkel' is.

 

Het is nu met trots dat we het volgende hoofdstuk van HRC-Parts kunnen presenteren. We zijn blij met de resultaten. We kijken uit naar alle positieve maar ook negatieve opmerkingen. Vooral die zijn belangrijk en hebben we nodig om om verder door te ontwikkelingen.

Reageer gerust en deel deze nieuwe versie van de HRC-Parts-winkel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »