New dealer for RS5 Racing: HRC-Parts

New dealer for RS5 Racing: HRC-Parts

Vanwege verschillende klantaanvragen en natuurlijk door de goede resultaten tijdens het IFMAR Wereldkampioenschap in Argentinië in 2017, waar Santiago Meirinhos de titel wist te winnen met de XT2017-auto, terwijl Craig Orman met dezelfde auto op de 3e positie op het podium eindigde besloten we in de laatste maanden van 2017 contact op te nemen RS5 Racing om erachter te komen dat ze graag hun producten verkocht zouden zien worden door een serieuze partner.

 D:\HRC-parts\rs5

RS5 Modelsport is een vertrouwde toonaangevende fabrikant van innovatieve professionele largescale R / C-auto's en onderdelen. Zo werd de "F" -serie (typeaanduiding voor de Fomule 1 uitvoering) 7 keer Europees kampioen Formule 1, de "T" -serie (typeaanduiding voor toerwagen) reeds 3 keer Europees kampioen. Verder levert RS5 Modelsport met de R-Power stalen en titanium uitlaatsystemen en het LSDiff autolock differentieel systeem kwalitatief zeer hoogwaardige producten.

Reeds in de laatste weken van 2017 zijn we begonnen met het toevoegen van de nieuwste producten en beschrijvingen in de vernieuwde HRC-Parts shop en dankzij alle verbeterde functionaliteit was dit vrij snel gedaan. Bekijk hier bijvoorbeeld het nieuwe XT-toerwagen 2018 chassis.

Bij deze kunnen we dus aankondigen dat HRC-Parts ook officiëel dealer is voor RS5-auto's en -onderdelen. We willen Gabesz en József Cserkuti van RS5-Racing bedanken voor het gestelde vertrouwen en we gaan uiteraard uit van een goede samenwerking. De eerste leveringen zijn reeds gearriveerd en we zijn langzaam bezig met het opbouwen van de voorraad.

Neem zoals altijd contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »